Demonstraţie de solidaritate a motocicliştilor din Brăila şi Galaţi, care s-au alăturat cortegiului funerar al unui coleg accidentat mortal în Bucureşti

Demonstraţie de solidaritate a motocicliştilor din Brăila şi Galaţi, 
care s-au alăturat cortegiului funerar al unui coleg accidentat mortal 
în Bucureşti

Motocicliştii din Brăila şi Galaţi şi-au condus colegul pe ultimul drum   FOTO Florentin Coman

Zeci de motociclişti din Brăila şi Galaţi s-au alăturat, duminică, cortegiului funerar care l-a condus pe ultimul drum pe Eugen Mircea, tânărul de 30 de ani care şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva zile la Bucureşti, după ce motocicleta sa a fost izbită în plin de un autoturism Audi, într-o intersecţie intens circulată din capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eugen Mircea, numit de prieteni “Giani”, era fiul patronilor restaurantului “All Saints”, fostul “Capitol”, din Brăila. Acesta se afla la Bucureşti pentru a-şi vizita iubita, despre care cunoştinţele spun că era însărcinată în trei luni. Din păcate, tânărul a fost lovit în plin de autoturismul condus de o şoferiţă care a pătruns în intersecţia dintre şos. Mihai Bravu şi Aleea Şcolarilor din cartierul Dritsor, fără să îi acorde prioritate.

Solidari cu tânărul motociclist, zeci de iubitori ai vehiculelor pe două roţi s-au adunat, duminică, în faţa Catedralei din Brăila, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Giani. Aceştia au ambalat puternic motoarele în momentul în care trupul neînsufleţit a fost scos din biserică, iar apoi au plecat înaintea cortegiului funerar.

“Ne-ar fi făcut plăcere să ne strângem într-un număr atât de mare cu o ocazie fericită, nu pentru un astfel de moment trist. Din păcate, motocicliştii nu sunt respectaţi în trafic. Există mulţi şoferi care nu acordă prioritate, nu se asigură în momentul când schimbă banda de mers sau întorc pe linie continuă”, ne-a declarat un motociclist.

Citiţi şi

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările