Decathlon va deschide un nou magazin la Brăila. Pasionaţii de sport vor avea la dispoziţie peste 5.000 de articole sportive

Decathlon va deschide
un nou magazin la Brăila. Pasionaţii de sport vor avea la dispoziţie peste
5.000 de articole sportive

Foto: arhivă Adevărul

Noul magazin va fi deschis în localitatea Vărsătura, pe Strada Principala 4B. Decathlon Brăila este al 28 magazin pe care compania îl deschide în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decathlon Romania îsi extinde reţeaua de magazine şi deschide un nou punct de lucru în Braila, ajungând la 28 de magazine la nivel naţional.

”Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la evenimentul de inaugurare a magazinului Decathlon Brăila, spaţiu ce ofera echipamente şi soluţii pentru o gamă largă de activităţi sportive. Deschiderea noului magazin va avea loc în condiţii de siguranţă, respectând toate măsurile în vigoare si asigurând protecţia tuturor participantilor”, au precizat reprezentanţii companiei.

Magazinul Decathlon Brăila va fi deschis oficial joi, 3 septembrie, în localitatea Vărsătura, pe Strada Principala 4B.

Decathlon Brăila va pune la dispoziţia pasionaţilor de sport peste 5.000 de articole dedicate practicării a peste 50 de sporturi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările