De beat ce era, a intrat cu maşina în autovehiculul care circula în faţa sa. Şoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,73 mg/l

De beat ce era, a
intrat cu maşina în autovehiculul care circula în faţa sa. Şoferul vinovat
avea o alcoolemie de 0,73 mg/l

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 49 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, după ce a acroşat maşina din faţa sa, pe fondul consumului de alcool şi a faptului că nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehicul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 octombrie, la ora 15,30, un brăilean, în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Călăraşilor din Brăila, din direcţia străzii Industria Sârmei către strada Pietăţii, nu a păstrat distanţa suficientă faţă de autoturismul din faţa sa, condus de un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Brăila, şi l-a tamponat.

”Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că primul şofer avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,73 mg/l. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

citeste totul despre: