Cum şi-a bătut joc un brăilean de judecătorii care au emis un ordin de protecţie împotriva lui

Cum şi-a bătut joc un
brăilean de judecătorii care au emis un ordin de protecţie împotriva lui

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 41 de ani este cercetat pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti, după ce mama acestuia a reclamat la Poliţie faptul că fiul său a intrat beat în domiciliul comun, deşi avea interdicţie să facă acest lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 20 martie, o femeie, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, a sesizat faptul ca fiul ei, în vârstă de 41 de ani, a încălcat ordinul de protecţie emis faţă de el, şi a intrat în domiciliul comun.

”Cele sesizate s-au confirmat, în sensul că barbatul a fost depistat de poliţişti în incinta imobilului, sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind condus la sediul Poliţiei, în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Protecţie Judeţean Brăila.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta a mai încălcat ordinul de protecţie de şapte ori până acum, fiind cercetat în prezent pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti în formă continuată.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Astăzi, 21.03.2019, brăileanul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: