Cum ne îmbolnăvim cumpărând mâncare din locuri neautorizate. Poliţiştii au confiscat 175 de kilograme de brânză vândută în condiţii improprii

Cum ne îmbolnăvim cumpărând
mâncare din locuri neautorizate. Poliţiştii au confiscat 175 de kilograme de
brânză vândută în condiţii improprii

Foto: www.gandul.info

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu o sancţiune contravenţională, iar toată marfa i-a fost confiscată, după ce poliţiştii au constatat că acesta vindea brânză din portbagajul maşinii care îi aparţinea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 octombrie, poliţiştii l-au depistat, la intersecţia străzii Ghioceilor cu strada Griviţei din Brăila, pe un bărbat, din judeţul Tulcea, în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 175 de kilograme de brânză dintr-un autoturism.

”Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării sau prefecturi, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: