Culmea nesimţirii în trafic: şofer surprins circulând cu viteză peste limita legală după ce poliţiştii îi retrăseseră plăcuţele de înmatriculare

Culmea nesimţirii în
trafic: şofer surprins circulând cu viteză peste limita legală după ce
poliţiştii îi retrăseseră plăcuţele de înmatriculare

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 24 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe de înmatriculare au fost retrase după ce poliţiştii rutieri l-au depistat circulând cu viteză peste limita legală cu o maşină fără numere de înmatriculare.

Sâmbătă, 9 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Brăila l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Chiscani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 22B, pe raza municipiului Brăila, cu o viteză de 101 de km/h.

”Vehiculul nu avea montate plăcuţele de înmatriculare, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, în aceeaşi zi, pe raza judeţului Galaţi, tânărul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regimului de viteză, totodată fiindu-i ridicate numerele de înmatriculare ale vehiculului, întrucât, inspecţia tehnică periodică şi asigurarea obligatorie ale autoturismului erau expirate”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. 

Brăileanul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, pe numele său a fost deschis dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe de înmatriculare au fost retrase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: