Crucea Roşie brăileană se implică în strângerea de ajutoare pentru japonezii afectaţi de cutremur

Crucea Roşie brăileană se implică în strângerea de ajutoare pentru japonezii afectaţi de cutremur

Dezastrul de după cutremur - foto: nytimes.com

Crucea roşie filiala locală s-a implicat în activitatea de colectare de bani şi bunuri pentru sprijinirea sinistraţilor din arhipelagul Nipon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sumele colectate vor fi utilizate de către Cruce Roşie Japoneză pentru susţinerea ajutorului de primă necesitate şi se vor concentra pe adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile şi a facilităţilor sanitare, precum şi oferirea de asistenţă medicală şi suport psihologic populaţiei afectate.

"Invităm pe toţi cei care vor să sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, să doneze bani în conturile Crucii Roşii Române", ne-a declarat Rodica Focşa reprezentanta societăţii de Cruce Roşie locale .

Pentru donaţii online şi serviciul de restabilire a legăturilor de familie, se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro. Conturile speciale, în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romană:

LEI: RO02BRDE410SV61136934100 / EURO: RO33BRDE410SV06871604100


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările