Copilă sechestrată şi bătută de un individ violent. Răpitorul s-a enervat după ce fata a refuzat să iasă cu el în oraş

Copilă
sechestrată şi bătută de un individ violent. Răpitorul s-a enervat după ce fata a refuzat
să iasă cu el în oraş

Minora a fost obligată să urce în maşina răpitorului Foto: arhivă Adevărul

O minoră de 16 ani a fost răpită în plină stradă de un bărbat de 40 de ani. Individul a pălmuit-o şi a băgat-o cu forţa în maşina personală, ducând-o apoi la imobilul unde locuia, unde a fotografiat-o ca pe un trofeu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii brăileni au trimis în judecată un individ extrem de violent, Lucian Prună (40 de ani), împotriva căruia judecătorii au emis până acum două ordine de protecţie pentru a-l împiedica să se apropie de fosta soţie şi copilul său.

Individul va răspunde acum pentru lipsire de libertate şi lovire după ce în iulie 2016 a pălmuit în plină stradă o adolescentă de 16 ani, G.N.G., pentru că aceasta refuzase să dea curs avansurilor pe care bărbatul i le făcuse pe o reţea de socializare.

Lucian Prună s-a folosit de un tertip pentru a se întâlni cu copila. El a apelat la un prieten care cunoştea victima, propunându-i să o ia la o plimbare cu maşina, urmând să se întâlnească apoi într-o zonă stabilită de comun acord, lucru care s-a şi întâmplat.

“Ulterior, trăgând-o de mână, inculpatul a forţat-o pe partea vătămată să coboare din autoturism şi a forţat-o să urce în propriul autoturism. Persoana vătămată a încercat să opună rezistenţă, ţinându-se cu mâna de plafoniera maşinii, însă nu a reuşit. Inculpatul a blocat uşile autoturismului, pornind împreună cu aceasta către domiciliu. Persoana vătămată a apucat să trimită un SMS prietenei sale, pe care a rugat-o să o anunţe pe mama sa, pentru ca aceasta, la rândul ei, să anunţe Poliţia cu privire la cele întâmplate”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

Individul a dus-o pe adolescentă la locuinţa sa din satul Drogu, comuna Galbenu, judeţul Brăila. Lucian Prună nu a fost impresionat de lacrimile copilei şi nici de rugăminţile ei de a o lăsa în pace. El a fotografiat-o ca şi cum era un trofeu, iar după câteva ore a dus-o la locuinţa părinţilor săi, undeva în apropierea localităţii Făurei.

În urma plângerii penale depuse la Poliţie, oamenii legii au deschis o anchetă penală, cerându-i la un moment dat agresorului să accepte testarea cu poligraful, dar acesta a refuzat. Anchetatorii s-au folosit şi de discuţiile purtate de victimă cu Lucian Prună pe o reţea de socializare, din care reieşea cu claritate că acesta este violent. În urmă cu câteva zile, agresorul a fost pus sub inculpare pentru lipsire de libertate şi lovire.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: