Continuă furturile din păduri. Doi săteni, prinşi de poliţişti după ce au tăiat zeci de copaci. Amenda uriaşă primită

Continuă furturile
din păduri. Doi săteni, prinşi de poliţişti după ce au tăiat zeci de copaci.
Amenda uriaşă primită

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi au fost surprinşi de oamenii legii când se pregăteau să plece cu zeci de trunchiuri de copaci pe care îi tăiaseră din vecinătatea localităţii brăilene Râmnicelu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 februarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Râmnicelu, împreună cu un reprezentant al  Ocolului Silvic Ianca, au acţionat pentru depistarea persoanelor care sustrag material lemons.

”Cu această ocazie, la ora 09,30, poliţiştii i-au depistat în flagrant pe doi bărbaţi, ambii din comuna Râmnicelu, care ar fi sustras 42 de arbori, din esenţa salcâm. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi înapoiată persoanei vătămate”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Cei în cauză a fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi, în valoare de 8.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: