Conducător auto fără permis surprins de poliţişti în trafic. Abaterea pentru care i-au fost reţinute plăcuţele şi certificatul de înmatriculare al maşinii

Conducător auto fără
permis surprins de poliţişti în trafic. Abaterea pentru care i-au fost reţinute
plăcuţele şi certificatul de înmatriculare al maşinii

Foto: www.promotor.ro

Un bărbat de 59 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis după ce poliţiştii au descoperit, în urma unui control de rutină în trafic, că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Luni, 2 decembrie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Viziru l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea o maşină pe raza localităţii de domiciliu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”S-a constatat că autoturismul avea asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto expirată din data de 07.11.2019.  Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-au fost reţinute plăcuţele şi certificatul de înmatriculare ale autoturismului”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere a unui vehicul fără permis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: