Colegiul Medicilor Brăila se poate muta în casă nouă/Află de aici care sunt planurile autorităților

Prelungirea termenului de folosință cu un an pentru spațiul în care își desfășoară activitatea Colegiul Medicilor a dus la votare la dublu. În plus, Consiliul Județean intenționează să le acorde medicilor un nou sediu, mult mai practic decât cel din curtea Spitalului Județean de Urgență Brăila, unde își desfășoară activitatea în prezent.

Consilierii județeni trebuiau să aprobe în sedința de vineri prelungirea termenului de transmitere în folosință gratuită pe o perioadă de un an a unui spațiu situat în incinta imobilului de pe Șoseaua Buzăului, nr. 2, pentru Colegiul Medicilor.

Numai că proiectul a stârnit discuții atunci când consilierul Nicolae Mitroi a propus transmiterea imobilului în folosință Colegiului Medicilor pe toată perioada mandatului actualului consiliu.

Președintele Consiliului Județean (CJ), Gheorghe Bunea Stancu nu a fost de accord cu propunerea consilierului, iar soluția aleasă pentru împăcarea celor două tabere a fost votul la dublu.

Practic, consilierii au votat atât proiectul așa cum a fost el prezentat, cât și propunerea lui Nicolae Mitroi. Cum numărul de voturi nu a ieșit la socoteală, proiectul a fost amânat până la următoarea ședință.

În plus, șeful CJ a precizat: „Eu propun să votăm în fiecare an. Există o dorință a Colegiului Medicilor de a avea o stabilitate pentru această clădire. Nu sunt pentru a le pune bețe în roate, dar mă gândesc la un alt sediu, mai bun pentru ei, la clădirea de la Maternitate, un imobil separat cu P + 1".

Precizăm că în acest moment, Colegiul Medicilor își desfășoară activitatea într-un imobil aflat în curtea Spitalului Județean de Urgență Brăila, beneficind de cale de acces separată de spital și neafectând activitatea medicală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările