Circula pe drumurile publice fără permis şi cu inspecţia tehnică periodică a vehiculului expirată. Ce a păţit şoferul de ocazie

Circula pe drumurile
publice fără permis şi cu inspecţia tehnică periodică a vehiculului expirată. Ce
a păţit şoferul de ocazie

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 30 de ani este cercetat penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind şi amendat pentru că inspecţia tehnică periodică a maşinii era expirată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 13 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila  l-au oprit în trafic pentru control pe un brăilean, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe şoseaua Buzăului din municipiu.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, iar inspecţia tehnică periodică a vehiculului era expirată”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila..

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, sancţionându-l contravenţional pe şoferul de ocazie cu amendă în valoare de 1.305 lei şi reţinându-i reţinut certificatul de înmatriculare, conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: