Cele mai bune idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Ce-i „îndulceşte“ pe pretenţioşi, în afara cererii în căsătorie

Cele mai bune idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Ce-i „îndulceşte“ pe pretenţioşi, în afara cererii în căsătorie

FOTO: arhivă

Ziua Îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi. Sărbătoarea „adoptată” din occident face ca milioane de oameni să alerge în această perioadă după cadouri pentru cei dragi. De la inimioare roşii cu mesajul „Te iubesc!”, până la accesorii scumpe, toţi îndrăgostiţii caută cadoul perfect.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 februarie se aniversează Sfântul Valentin, considerat, potrivit legendelor, patronul îndrăgostiţilor. Importată de câţiva ani şi în România, sărbătoarea iubirii, adică Valentine`s Day, face ca adepţii sărbătorii să îşi exprime dragostea în mai multe moduri deosebite, de cele mai multe ori prin cadouri oferite persoanelor dragi.

Cel mai căutat cadou în această perioadă este inimioara roşie pe care este scris mesajul “Te iubesc”. Însă dacă te gândeşti să ieşi din tiparul inimioarelor de pluş şi să oferi partenerei sau partenerului un cadou inedit, venim în întâmpinare cu câteva idei.

Cadouri personalizate cu nume sau imagini

Un cadou personalizat prin gravură poate fi alegerea perfectă pentru cel iubit.  Astfel dintr-un cadou anonim puteţi transforma unul personal. Alături de o brăţară sau un lanţ, poate sta un bedalion brodat cu texte în diferite culori precum şi imagini în palete de culori simple. Chiar şi ursuleţii de pluş, pernuţele inimioare, tricourile şi multe alte produse, pot fi personalizate cu propriile mesaje de dragoste.

Ceasul, cadoul perfect pentru el sau ea

Un ceas poate fi un cadou foarte apreciat, mai ales când este dăruit cu o ocazie atât de specială şi din toata inimă. Alegerea unui ceas ca şi cadou pentru Valentine's Day este un gest romantic perfect. Gândeşte-te la aceste aspecte: îi oferi ceva la care se va uita în fiecare zi, îi dovedeşti că te-ai gandit la ea/el şi la personalitatea ei/lui şi dacă vrei să fii şi mai romantic/ă de atât fă-i şi o declaraţie legată de longevitatea iubirii.

Parfumul preferat

Dacă vă iubiţi şi sunteţi de ceva timp împreună, cu siguranţă ştiţi şi care este parfumul preferat al jumătăţii. Astfel, este o ocazie perfectă de a merge la o parfumerie pentru a achiziţiona parfumul care v-a vrăjit la persoana iubită pentru a îl oferi în dar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Cerere în căsătorie

Dacă eşti convins că ţi-ai găsit perechea, că ea este iubirea vieţii tale şi că nu vrei să îmbătrâneşti fără ea alături, este momentul sa îi împărtăşeşti şi ei gândurile tale. Şi ce poate fi mai frumos decât o cerere în căsătorie de Ziua Îndrăgostiţilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările