Ce a păţit o brăileancă izolată la domiciliu care nu a rezistat tentaţiei de a vizita magazinele din localitate

Ce a păţit o
brăileancă izolată la domiciliu care nu a rezistat tentaţiei de a vizita
magazinele din localitate

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni aveau informaţii că femeia îşi făcuse un obicei din frecventarea magazinelor, deşi era obligată să rămână în izolare la domiciliu.

Luni, 25 mai, poliţiştii brăileni, în timp ce executau misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID - 19, au depistat trei persoane din municipiu şi judeţ, care nu respectau măsura autoizolării, părăsind domiciliul.

”Acestea au fost sanţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2002 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, şi conduse într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

De asemenea, tot în cursul zilei de luni, 25 mai, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, din judeţul Brăila, care figurează ca fiind izolată la domiciliu, nu respectă această măsură, deplasându-se frecvent la magazinele din localitate.

Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020,  şi condusă într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: