Ce averi au principalii candidaţi la funcţia de primar al Brăilei. PSD-istul Dragomir şi PNL-istul Boboc stau bine la capitolul terenuri şi case

Ce averi au principalii candidaţi la funcţia de primar al Brăilei. 
PSD-istul Dragomir şi PNL-istul Boboc stau bine la capitolul terenuri şi
 case

Marian Dragomir are o mică livadă cu pomi fructiferi în curtea sa din comuna Chiscani  FOTO Florentin Coman

Deşi nu afişează averi foarte mari, principalii candidaţi la fotoliul de primar al Brăilei nu se pot plânge că sunt săraci. Atât actualul deputat Marian Dragomir, PSD, cât şi actualul senator Cătălin Boboc, PNL, au trecut în declaraţiile de avere, completate la mijlocul anului trecut, mai multe terenuri, câte un apartament şi o casă sau două, şi câte un autoturism, toate acestea deţinute împreună cu soţiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Dragomir are trei terenuri extravilane, unul de 0,5 hectare în comuna Chiscani, de unde provin rudele sale, unul de 4,12 ha pe raza comunei Tichileşti şi unul în judeţul Galaţi Totodată, acesta mai deţine, împreună cu soţia sa, Cosmina, un teren intravilanîn comuna Chiscani, cu o suprafaţă generoasă, de 2.082 metri pătraţi. În curtea sa de la ţară, Dragomir are câteva sute de pomi fructiferi şi câteva rânduri de viţă de vie.

Tot la Chiscani, Marian Dragomir deţine o casă formată din parter şi etaj, în suprafaţă totală de 260 mp, iar în municipiul Brăila, acesta locuieşte cu soţia şi cei doi copii într-un apartament de 56 mp. Conform declaraţiei de avere, Dragomir conduce un Peugeot 206 fabricat în 2008 şi are un credit de 128.831,7 lei. Din indemnizaţia de parlamentar, deputatul Marian Dragomir câţtigă anual 58.908 lei, în timp ce soţia sa are un salariu anual, la Spitalul Judeţean Brăila, de 22.305 lei.

Boboc conduce un Audi fabricat în 2011

La rândul său, contracandidatul liberal Cătălin Boboc pare să stea destul de bine la capitolul case şi terenuri. În declaraţia sa de avere, depusă la Senat în septembrie 2015, acesta anunţa că are un teren intravilan de 380 mp, încă 0,6 ha de teren extravilan în comuna Vădeni şi un teren agricol de 5,5 ha într-o comună din Buzău, toate cumpărate şi deţinute alături de soţie.

Cătălin Boboc  FOTO Facebook

Senatorul mai menţionează două case în Brăila, una din 2007, de 200 mp şi alta din 2011 de 380 mp. Boboc conduce un Audi fabricat în 2011 şi are un cont curent de 35.000 lei, deschis la Unicredit Ţiriac în 2009. De asemenea, la capitolul venituri anuale, Boboc notează indemnizaţia sa de senator - 76.000 lei, salariul soţiei - 18.000 lei ca medic rezident la Spitalul de Pneumoftiziologie Drajna Ploieşti, precum şi 1.000 lei pentru activitatea acesteia la SC Glob Bussines Center.

Citiţi şi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările