Cazul cutremurător al copilei răpite de pe stradă şi violate în timp ce era inconştientă. Suspecţii au fost eliberaţi din arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi agresori sexuali sunt duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă Foto: obiectivbr.ro
Cei doi agresori sexuali sunt duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă Foto: obiectivbr.ro

Fetiţa de 10 ani a fost forţată să întreţină raporturi sexuale normale, orale şi anale cu unul dintre agresori. Nici ţipetele copilei şi nici faptul că aceasta sângera abundent nu l-a impresionat pe al doilea bărbat, care a violat-o, la rândul lui.

Judecătoria Brăila a hotărât pe 16 ianuarie să revoce arestarea preventivă în cazul lui Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani), ambii fiind cercetaţi în prezent pentru lipsire de libertate şi viol. Instanţa urmează să îşi motiveze decizia.

Cei doi au stat în arest preventiv mai puţin de două luni, începând de pe 26 noiembrie 2019. Decizia instanţei poate fi contestată. Corin Mămăligeanu este judecat în prezent într-un alt dosar penal pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor.

Surse din anchetă arată că cei doi au fost eliberaţi fiindcă analizele ADN infirmă teoria conform căreia ar fi comis faptele, deşi le-au recunoscut în timpul interogatoriului.

Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani) sunt cercetaţi în prezent sub suspiciunea că au batjocorit, pe 24 noiembrie 2019, o fetiţă de 10 ani în moduri ce cu greu pot fi descrise în cuvinte, întreţinând raporturi sexuale normale, orale şi anale cu aceasta. Conform unor surse judiciare, copila a fost violată şi după ce leşinase.

”Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, la data de 24.11.2019, în jurul orei 20,30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin „non stop” de pe raza municipiului Brăila şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual; în continuare, acelaşi inculpat a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În acelaşi imobil menţionat anterior s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”, a declarat procurorul de caz.

Fetiţa a fost abandonată plină de sânge în faţa magazinului de unde fusese răpită, fiind ameninţată să nu spună nimic despre ce i s-a întâmplat. Cu greu, micuţa a ajuns acasă, unde i-a povestit mamei prin ce trecuse. Ulterior, a fost transportată la spital, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite