„Când o zbura porcul“, realitate la Brăila. Animalul a sărit din spatele unui camion în mers, în faţa altei maşini VIDEO

„Când o zbura porcul“, realitate la Brăila. Animalul a sărit din spatele unui camion în mers, în faţa altei maşini VIDEO

FOTO captură video

Un filmuleţ în care poate fi urmărită ”evadarea” unui porc din autoutilitara care îl transporta face deliciul internauţilor pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O filmare făcută cu o cameră instalată la bordul unui autoturism a devenit virală pe reţelele de socializare. 

În imagini se vede cum un porc a profitat de faptul că prelata autoutilitarei cu număr de Brăila în care era transportat nu era legată cum trebuie şi a sărit efectiv din maşină în timpul deplasării.

Şoferul autovehiculului care circula în spatele autoutlitarei a frânat la timp, reuşind să evite la mustaţă coliziunea cu animalul care s-a ridicat cu greu după impactul cu asfaltul. 

Nu au întârziat să apară comentariile amuzante pe marginea incidentului.

”A sărit numai bine pentru masa de Crăciun. Cine face onorurile?”, a comentat un bărbat.

”Când simţi că ţi se aproprie sfârşitul, sari şi din maşină în timpul mersului, nu mai stai”, a scris o altă persoană care a vizionat imaginile.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările