Brăilenii care vor ieşi în stradă de Revelion se vor distra pe muzica trupei „Taxi”. În deschiderea spectacolului vor cânta numeroşi solişti brăileni

Brăilenii care vor ieşi în stradă de Revelion se vor distra pe muzica 
trupei „Taxi”. În deschiderea spectacolului vor cânta numeroşi solişti 
brăileni

FOTO adevarul.ro

În noaptea dintre ani, Primăria le-a pregătit brăilenilor un spectacol muzical ce se va ţine, ca de obicei, pe o scenă amplasată lângă Palatul Administrativ din Piaţa Independenţei. Vedeta serii va fi trupa „Taxi”, care va cânta înspre miezul nopţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până vor urca pe scenă cei de la „Taxi”, spectacol va fi întreţinut de mai mulţi solişti de muzică populară şi muzică uşoară de pe plan local. Vor cânta Alexandru Toma, Doru Ciutacu, Laura Şoga, Steluţa Constantin, Nicoleta Ghelase, Niculina Mitria, Mioara Manoilă, Maria Caşu şi Maria Grosu.

Atmosfera va fi întreţinută şi cu o muzică mai deosebită, interpretată de Iosiv Ivanovici Orchestra şi solistul vocal Laurenţiu Mocăniţă, precum şi de Corala „Voces Concordae” dirijată de profesorul Petrea Gogu.

Momentul trecerii în anul 2015 va fi marcat cu un tradiţional foc de artificii. Spre deosebire de revelioanele din anii trecuţi, brăilenii se vor bucura şi de un strat consistent de omăt. În noaptea de revelion va fi foarte frig la Brăila, meteorologii prognozând temperaturi ce vor coborî sub minus 10 grade Celsius.

Piaţa Civică, punctul 0 în noaptea de Revelion. La miezul nopţii va fi un impresionant foc de artificii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: