Brăileanul care a băgat spaima în sat. A înjunghiat doi tineri, apoi şi-a îmbrăţişat copiii: „Mă duc la puşcărie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stănel Rudaru FOTO:  Facebook/pagina personală
Stănel Rudaru FOTO:  Facebook/pagina personală

Bărbatul, de 31 de ani, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru tentativă la omor calificat şi port si folosire fără drept de obiecte periculoase, în contextul în care a fost la un pas să omoare doi tineri în urma unei banale dispute verbale.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe 26 octombrie, pe un bărbat de 31 de ani, Stănel Rudaru, la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat şi port si folosire fără drept de obiecte periculoase. De amintit este că procesul a fost rejudecat, instanţa condamnându-l iniţial la 9 ani şi 4 luni de închisoare.

Stănel Rudaru provine din satul brăilean Vişani şi i-a îngrozit pe localnici în noaptea de 2 iunie 2019, când a fost la un pas să omoare doi consăteni, de 25 şi 32 de ani, la beţie. Ameţit de aburii alcoolului, bărbatul şi-a ieşit din fire în urma unei discuţii în contradictoriu cu aceştia, a scos un briceag şi a lovit în neştire.

”În noaptea de 02.06.2019, în jurul orei 23,00, bărbatul, în timp ce ce afla în faţa unui magazin din comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii avute în contradictoriu cu alţi doi localnici, cu vârsta de 25, respectiv 32 de ani, i-ar fi înjunghiat pe aceştia cu un cuţit rabatabil”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Când s-a oprit, cei doi consăteni zăceau într-o baltă de sânge şi doar un miracol a făcut ca aceştia să nu moară. Intervenţia rapidă a medicilor le-a salvat finalmente viaţa. După comiterea faptei, Stănel Rudaru a plecat acasă, şi-a îmbrăţişat cei trei copii şi i-a anunţat că se duce la puşcărie.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă pasională, în plină stradă, la Cluj. O tânără a fost înjunghiată mortal de iubitul gelos

Dosar de omor trimis în judecată cu victima neidentificată. Doi tineri au ucis în bătaie un bărbat, căruia i-au rupt faţa şi organele interne

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite