Brăilean reţinut pe stradă şi încarcerat pentru tâlhărie. A jefuit mai multe persoane în Italia

Brăilean reţinut pe
stradă şi încarcerat pentru tâlhărie. A jefuit mai multe persoane în Italia

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 34 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Curtea de Apel Galaţi a emis pe numele lui un mandate de executare a unei pedepse privative de libertate.

Luni, 7 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat, pe raza municipiului, pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Brăila, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii.

”Curtea de Apel Galaţi a emis pe numele acestuia,  la data de 05.04.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 7 ani, 4 luni şi 6 zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada 2005-2006, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei, bărbatul, împreună cu alţi complici, le-au sustras unor persoane, prin folosirea de violenţe, trei telefoane mobile, suma de 900 de euro, un lanţ de aur şi un autoturism.

Brăileanul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: