Brăilean reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. A efectuat operaţiuni cu diverse produse, ştiind că acestea au efecte pshihoactive

Brăilean reţinut de
poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. A efectuat operaţiuni cu diverse
produse, ştiind că acestea au efecte pshihoactive

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 42 de ani  a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Tribunalul Brăila l-a condamnat la o pedeapsă privativă de libertate pentru efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte pshihoactive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 14 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat pe raza municipiului, pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Brăila.

”Pe numele acestuia Tribunalul Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 luni pentru comiterea infracţiunii de efectuare fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte pshihoactive, în formă continuată”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IĂJ Brăila.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: