Brăilean încarcerat pentru infracţiuni la regimul rutier. Poliţiştii l-au ridicat din curtea propriei case

Brăilean încarcerat
pentru infracţiuni la regimul rutier. Poliţiştii l-au ridicat din curtea
propriei case

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 54 de ani a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 19 august, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Movila Miresii l-au depistat  pe un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Brăila, în timp ce se afla în curtea unui imobil din comuna Movila Miresii.

”Pe numele acestuia Judecătoria Buzău a emis, la data de 04.01.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 8 luni, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice”, declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăileanul a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: