Brăilean filmat de doi minori în timp ce făcea sex cu o iapă. Imaginile au oripilat internetul, iar Poliţia a declanşat o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Bărbatul de 33 de ani, din satul Cuza Vodă, judeţul Brăila, este cercetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi coruperea sexuală a unui minor. Alături de el s-au ales cu dosar penal şi doi minori: unul de 13 ani care a filmat scena şi altul de 17 ani, care a pus imaginile pe internet.

Caz penibil în satul Cuza Vodă, din judeţul Brăila. Un minor a filmat cu telefonul momentul în care un bărbat, în vârstă de 33 de ani, întreţine relaţii sexuale cu o iapă.

Ulterior, imaginile au apărut pe reţelele de socializare (de unde au fost şterse după circa două ore, după ce mai mulţi utilizatori au făcut reclamaţii), iar poliţiştii s-au autosesizat şi au început o anchetă. 

Potrivit IPJ Brăila, se fac cercetări pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi coruperea sexuală asupra minorilor. Zoofilul s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea sau amendă penală.

„Ne-am sesizat din oficiu şi se fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecinţă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belcigan.

De asemenea, poliţiştii fac cercetări şi pentru acces ilegal la un sistem informatic, deoarece „minorul de 13 ani care a filmat scena i-a încredinţat telefonul mobil unui alt minor de 17 ani, iar acesta din urmă a luat filmarea şi a postat-o pe reţeaua de socializare fără aprobarea proprietarului telefonului”.

Bărbatul care a întreţinut relaţii sexuale cu animalul va fi audiat de poliţişti şi riscă o amendă consistentă, dar şi, prin cumul de infracţiuni, o pedeapsă cu închisoare ce poate ajunge la cinci ani cu executare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite