Brăilean anchetat pentru comiterea a trei infracţiuni. Circula cu un permis eliberat pe numele unei alte persoane

Brăilean anchetat
pentru comiterea a trei infracţiuni. Circula cu un permis eliberat pe numele
unei alte persoane

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 34 de ani este cercetat pentru fals, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce a fost depistat în trafic de poliţiştii rutieri cu un permis eliberat pe numele unui cetăţean ucrainean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 noiembrie, poliţiştii brăileni au deschis un dosar penal pe numele unui brăilean, bănuit de fals, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”La data de 20.09.2018, poliţiştii l-au oprit în trafic, pentru control, pe bulevardul Dorobanţilor din Brăila, pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, acesta fiind sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Cu acel prilej, s-a constatat că permisul de conducere al bărbatului a fost emis la data de 11.10.2017 de către autorităţile din Ucraina, poliţiştii continuând cercetările.

În cursul zilei de ieri, 13 noiembrie, poliţiştii brăileni au constatat că autorităţile din Ucraina au eliberat permisul de conducere unui alt bărbat, din altă regiune a ţării.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru fals, uz de fals, şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

citeste totul despre: