Brăilean amendat cu 2.500 lei de jandarmi pentru că a dat muzica prea tare în timpul nopţii, deranjându-şi toţi vecinii din bloc

Brăilean amendat cu 2.500 lei de jandarmi pentru că a dat muzica prea tare în timpul nopţii, deranjându-şi toţi vecinii din bloc

FOTO Jandarmeria Brăila

În noaptea de marţi spre miercuri., în jurul orei 01.00, o patrulă de jandarmerie a sancţionat contravenţional cu amendă de 2500 lei, un bărbat care tulbura liniştea locatarilor unui bloc, din zona Ansamblul Buzăului, municipiul Brăila. Individul asculta muzică la maximum şi nu a vrut să dea sonorul mai încet nici atunci când i-au bătut jandarmii la uşă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii au fost sesizaţi telefonic, iar la dresa indicată, l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 29 ani, care asculta muzică la intensitate mare, fapt pentru care mai mulţi vecini nu se puteau odihni.

Chiar dacă ceilalţi doi bărbaţi cu care acesta se afla în apartament i-au cerut să se supună indicaţiilor oamenilor legii, de a reduce volumul muzicii, persoana în cauză şi-a continuat petrecerea, adresând totodată injurii şi cuvinte jignitoare.

”Pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, membrii patrulei de jandarmerie i-au aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 2500 lei”, se precizează într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Brăila.

Citiţi şi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: