Brăila:UPDATE:Mâine, 30 de şcoli din judeţ sunt închise din cauza zăpezii/Vezi aici lista şcolilor

Sute de elevi, care ar fi trebuit să se întoarcă la şcoală după vacanţa intersemetrială, se bucură în continuare de câteva zile libere. Din cauza ninsorii şi a gerului, 30 de unităţi şcolare din judeţ nu îşi deschid nici mâine, porţile. Vezi mai jos ce şcoli sunt închise mâine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bucuria elevilor: profesorii care predau în rural nu ajung nici mâine la catedre. Numai puţin de 30 de instituţii de învăţământ din judeţ îşi suspendă cursurile din cauza condiţiilor vitrege ale vremii. În majoritatea cazurilor este vorba despre elevii, care pentru a ajunge la şcolile în care studiază, au nevoie de transport şcolar.

Conform informaţiilor care au ajuns pe masa Inspectoratului Şcolar Judeţean, şcolile care nu îşi pot desfăşura activitatea în condiţii normale sunt din: Baldovineşti, Bordei Verde, Corbu Nou - structura Corbu Vechi, Cuza Vodă, Dudeşti, Galbenu, Gradiştea, "Vâlsan" Făurei, Grădiniţa Făurei, Mihai Bravu, Măgureni, Măraşu, Deduleşti, Movila Miresii, Perişoru - structura Berlescu, Plopu, Racoviţa, Salcia Tudor, Scorţaru Nou, Spiru Haret, Surdila Greci, Şuţeşti, Tudor Vladimirescu, Tătaru, Traian, Unirea, Urleasca, Vădeni, Vişani şi Zăvoaia.

"ISJ şi Prefectura ţine în permanenţă legătura, zi şi noapte, pentru rezolvarea tuturor problemelor, oricum transportul elevilor în judeţ a fost sistat până la remedierea intemperiilor. Şcolile îşi vor relua activitatea în funcţie de condiţiile meteo care sunt", a punctat profesorul Viorel Botea, inspector şcolar general.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările