Brăila:Poliţiştii au prins în flagrant o tânără care se prostitua

Brăila:Poliţiştii au prins în flagrant o tânără care se prostitua

Şapte persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului pentru verificări

În urma unui control fulger, efectuat de poliţişti şi comisari ai de la Garda Finaciară, la una dintre unităţile hoteliere din municipiu, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli.

Astfel într-o cameră de hotel, poliţiştii au găsit la lucru doi tineri din Galaţi care întreţineau relaţii sexuale contra-cost cu Ionela D. de 19 ani din localitatea Tichileşti.

Tânăra a fost amendată cu suma de 500 de lei pentru prostituţie.

Şapte persoane aflate în incinta hotelului nu aveau asupra lor actele de identitate şi ca atare au fost conduse la sediul Poliţiei în vederea clarificării situaţiei lor.

Şi comisarii comisarii de la Garda Financiară au descoperit nereguli. Când au verificat încasările prin casa de marcat fiscalizată, confruntându-le cu monetarul existent, au constatat diferenţe, în sensul că o anumită sumă de bani nu era evidenţiată în casa de marcat.

Cercetările vor fi definitivate şi în această situaţie urmând a fi aplicate măsurile legale.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările