Brăila: Un zilier originar din Braşov va fi judecat pentru vătămare corporală gravă

Brăila: Un zilier originar din Braşov va fi judecat pentru vătămare corporală gravă

Agresorul a fost săltat după ce s-a trezit din beţie

Ştefan Alexandru Ioan, de 21 de ani, l-a bătut pe un tovarăş de pahar, în toamna anului trecut, victima fiind la un pas de moarte. Ionel Ene a avut nevoie de 55 de zile de îngrijiri medicale, iar acum solicită despăgubiri de 2.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 9/10 octombrie 2010, în comuna Cazasu. Ionel Ene a consumat băuturi alcoolice cu Ştefan Alexandru Ioan şi cu un alt zilier originar din Budila, judeţul Braşov, Marian Ganea.

La ora 23.00, patronul barului i-a dat afară, pentru că, din cauza beţiei, au început să facă scandal în local şi deranjau pe toată lumea.
În drum spre casă, prietenii de pahar s-au luat din nou la harţă. La un moment dat, Ştefan l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe Ene, până ce l-a doborât.

De beat ce era, agresorul a căzut peste victimă, prăbuşindu-se amândoi în şanţul de la marginea drumului.

Ionel Ene a fost găsit a doua zi, di-de-dimineaţă, în comă, de către un sătean, care a chemat ambulanţa. Leziunile suferite i-au pus viaţa în primejdie, precizează anchetatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările