Brăila: ULTIMA ORĂ- Şase şcoli rămân închise şi mâine. Vezi aici lista unităţilor închise!

Brăila: ULTIMA ORĂ- Şase şcoli rămân închise şi mâine. Vezi aici lista unităţilor închise!

Nici profesorii din oraş care predau în mediul rural nu au putut ajunge astăzi la catedră

Iarna continuă să-şi facă de cap în judeţ. Ninge şi la această oră abundent, zeci de localităţi sunt izolate. Profesorii din oraş, care au catedre la ţară, mai stau o zi acasă, ca şi elevii, de altfel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, 30 de unităţi de învăţământ au avut cursurile suspendate. Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat, în urmă cu câteva minute, că şi mâine vor fi închise şase şcoli şi grădinţe din judeţ. Iată lista localităţilor în care şcolile sunt înzăpezite:

Urleasca

Galbenu

Zăvoaia

Măraşu

Măgureni

Bordei Verde

"ISJ şi Prefectura ţine în permanenţă legătura, zi şi noapte, pentru rezolvarea tuturor problemelor, oricum transportul elevilor în judeţ a fost sistat până la remedierea intemperiilor. Şcolile îşi vor relua activitatea în funcţie de condiţiile meteo care sunt", ne-a declarat profesorul Viorel Botea, inspector şcolar general.

Filtre la intrările şi ieşirile din municipiu

Poliţiştii, jandarmii şi angajaţii ISU sunt pe teren şi au instituit filtre la toate intrările şi ieşirile din municipiu şi judeţ. Şoferii sunt dirijaţi pe rute mai sigure şi chiar sfătuiţi să se întoarcă din drum. 27 de drumuri judeţene sunt, în continuare, impracticabile, precum şi drumurile naţionale spre Buzău şi Râmnicu Sărat sunt închise. Drumarii deszăpezesc dar vântul viscoleşte zăpada din nou pe carosabil, formând suluri care împiedică traficul. Trenurile spre Galaţi şi Constanţa sunt anulate.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările