Braila: Trupa brăileană “Addiction” a obţinut locul I la un festival din Costineşti

Braila: Trupa brăileană “Addiction” a obţinut locul I la un festival din Costineşti

Braila: Trupa brăileană “Addiction” a obţinut locul I la un festival din Costineşti

O trupă de rock brăileană a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Festivalul Internaţional de Creaţie şi Interpretare “Youth Rock Fest”, de la Costineşti. Este vorba despre

O trupă de rock brăileană a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Festivalul Internaţional de Creaţie şi Interpretare “Youth Rock Fest”, de la Costineşti. Este vorba despre trupa de tineri “Addiction” a Şcolii Populare de Arte “Vespasian Lungu”, pregătită de profesorul George Romeo Bunea. Având în componenţa sa pe Silviu Paraschiv - chitară solo, Alexandru Muşat - tobe, Bogdan Iftode - chitară bass şi Cristian Dinu - chitară voce, trupa “Addiction” a cucerit juriul şi spectatorii de la malul mării cu un program spectaculos. 20 de minute le-au fost de ajuns brăilenilor de la “Addiction” ca să îi convingă pe membrii juriului că sunt cei mai buni. Tinerii au prezentat şi o creaţie proprie în primă audiţie.

Ei au fost selectaţi pentru finală de un juriu de specialitate format din artişti, muzicieni şi  promotori de muzică rock care au avut în vedere atât calităţile vocale cât şi cele scenice ale concurenţilor.
Preşedintele juriului a fost muzicianul Oscar Ramon Barros din Argentina iar membrii: Manuela Mănăstireanu, prof. catedră canto pop rock în Olanda, Tatian Anghelescu, director executiv şi Viorel Stoica, preşedinte festival.

Festivalul de la Costineşti şi-a propus să încurajeze muzica şi cultura rock în rândul tinerei generaţii şi să contribuie la decoperirea, lansarea, promovarea muzicii româneşti de rock de calitate pe plan naţional şi internaţional.
Trupa „Addiction” a fost înfiinţată în urmă cu doi ani, pe 14 mai de către Silviu Paraschiv - chitară solo şi Bogdan Iftode - chitară bass.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: