Brăila: Un septuagenar va sfârşi în puşcărie pentru că şi-a ucis cu sânge rece amicul de pahar

Brăila: Un septuagenar va sfârşi în puşcărie pentru că şi-a ucis cu sânge rece amicul de pahar

Criminalistii iau probele care vor duce la elucidarea crimei

În această dimineaţă Luminiţa Munteanu o femeie de 67 de ani revenind acasă a fost întâmpinată de o imagine d ecoşmar. În holul garsonierei era prăvălit într-o baltă de sânge închegat un bărbat de circa 55-60 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cameră, soţul, Vasile Munteanu de 70 de ani, dormea.

Imediat femeia a sunat la telefonul unic de urgenţe 112 şi a anunţa cazul

„Soţia proprietarului , din câte am auzit, fusese la copii ea supraveghindu-şi nepotul elev în clasa a II-a până la terminarea şcolii", ne-a declarat o vecină de palier.

Imediat ce au sosit la faţa locului criminaliştii au stabilit că în noaptea de joi spre vineri Vasile Munteanu şi-a invitat amicul de pahar acasă unde au continuat să bea.

Pe la miezul nopţii în urma unei neînţelegeri ce-i doi s-au luat la harţă iar proprietarul garsonierei şi-a înjunghiat cu un cuţit oaspetele, provocându-i leziuni care au dus la deces.

Cadavrul bărbatului ucis a fost ridicat şi transportat la morga pentru necropsie.

Deoarece în blocul B4 situat pe strada Hipodromului majoritatea locuitorul sunt chiriaşi care nu se cunosc între ei, pentru poliţişti a fost destul de greu să afle cum s-au petrecut lucrurile. Majoritatea au confirmat că bărbatul ucis şi proprietarul erau prieteni fiind văzuţi deseori împreună, dar nimeni nu a putut furniza alte date


La oara actuală poliţiştii încearcă să afle identitatea celui ucis deoarece bărbatul nu avea niciun act cu care să poată fi stabilită identitatea sau domiciliul, asupra sa.

Vasile Munteanu a ajuns în arestul poliţiei unde este cercetat pentru crimă şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere corespunzătoare.

Dacă va fi găsit vinovat bărbatul poate înfunda puşcăria până la sfârşitul zilelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările