Braila: Cursuri de informatică pentru medicii de familie

Braila: Cursuri de informatică pentru medicii de familie

Braila: Cursuri de informatică pentru medicii de familie

Personalul din cadrul cabinetelor de Medicină de Familie au ocazia să participe la cursuri de informatică. În cadrul „Programului de dezvoltare a abilităţilor de utilizare a tehnologiilor de

Personalul din cadrul cabinetelor de Medicină de Familie au ocazia să participe la cursuri de informatică. În cadrul „Programului de dezvoltare a abilităţilor de utilizare a tehnologiilor de comunicare şi informaţie a personalului din sectorul sănătăţii – INFO-MED 2008” 100 de persoane se pot înscrie gratuit la aceste cursuri care vor începe în septembrie şi se vor finaliza în iunie 2010. Cele  80 de ore se vor ţine la sediul „Pancronex” pentru maxim 12 persoane/serie.

Dr. Ileana Brânză, preşedintele Societăţii Medicilor de Medicina Familiei – Medicină Generală Brăila, alături de Eduardo Pedro Fierro, administratorul „International Computer School” spun că medicii de familie folosesc în acest moment un sistem informatic de raportare a activităţii către Casa de Asigurări de Sănătate care poate fi utilizat şi pentru alte operaţiuni, dar pentru asta personalul medical trebuie instruit.

Eduardo Pedro Fierro spune că diploma de absolvire este recunoscută la nivel naţional şi va fi menţionată  pe cartea de muncă. Acesta a precizat  că în limita locurilor disponibile există posibilitatea ca medicii şi asistenţii care nu sunt membri ai Societăţii Medicilor de Medicina Familiei să poată beneficia de aceste cursuri, dar contra unei sume modice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: