braila: Angajaţii BTT pleacă acasă, bunurile sunt concesionate

braila: Angajaţii BTT pleacă acasă, bunurile sunt concesionate

braila: Angajaţii BTT pleacă acasă, bunurile sunt concesionate

BTT-ul şi-a schimbat proprietarul şi îşi va schimba şi înfăţişarea. Angajaţii Biroului pentru Turism şi Tineret (BTT) Brăila au rămas pe drumuri după ce sucursala unde-şi desfăşurau

BTT-ul şi-a schimbat proprietarul şi îşi va schimba şi înfăţişarea. Angajaţii Biroului pentru Turism şi Tineret (BTT) Brăila au rămas pe drumuri după ce sucursala unde-şi desfăşurau activitatea a fost închisă. Decizia a fost luată de către Consiliul Judeţean deoarece în iunie a expirat contractual de închiriere realizat în 1999 cu Centrul Cultural pentru Tineret al CJ.

“BTT-ul este în plină preluare. Hotelul, restaurantul şi biroul de turism  vrem să le concesionăm sau să le închiriem. Cred că cel mai bine le concesionăm pe 10 – 15 ani, dar asta numai după ce discut cu colegii din consiliu. Aş aduce Insula Mică la biroul de turism şi am vorbi de exclusivitate”, a spus preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, care a adăugat că va investi în acest obiectiv, iar hotelul se va transforma în unul de trei stele. 

Cei 18 angajaţi ai sucursalei brăilene mai au o şansă, aceea de a fi preluaţi de alte societăţi. Preşedintele CJ spune că orice propunere în acest sens este binevenită, dar că mai mult nu poate face pentru cei de acolo.
“Personalul este îngrijorat, le este greu dar asta e. Acum nu am ce să le fac”, a precizat Gheorghe Bunea Stancu. Acesta doreşte ca BTT-ul să ajungă la o firmă brăileană, dar caietul de sarcini va fi minuţios pentru ca nu orice “afacerist cu un bar să câştige”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: