„Braiconf” SA, fabrica de cămăşi brăileană vestită încă de pe vremea regimului comunist, lansează un serviciu online unic în România

„Braiconf” SA, fabrica de cămăşi brăileană vestită încă de pe vremea 
regimului comunist, lansează un serviciu online unic în România

FOTO adevarul.ro

Producătorul de cămăşi „Braiconf” SA, una dintre puţinele foste întreprinderi comuniste din Brăila care au supravieţuit tranziţiei, încearcă să îşi consolideze poziţia pe piaţă cu un serviciu online unic în România: made-to-mesure, prin care clienţii îşi pot personaliza cămăşile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia pentru acest serviciu este disponibilă în magazinul online al companiei, iar clientul poate alege tiparul (croială clasică sau cambrată), ţesătura, culorile, nasturii, modelul gulerului, aplicarea buzunarului, forma şi culorile garniturilor, modelul manşetelor. Mai mult, în limita a şase caractere, clienţii îşi pot alege monograma ce va fi inscripţionată pe cămaşă.

Dezvoltarea acestui serviciu online face parte din strategia unităţii de a se extinde pe segmentul business, în contextul în care, la acest moment, doar 20% din producţia fabricii este destinată mărcii proprii, restul fiind lucrări pe comenzi în regim lohn pentru diferite branduri europene de cămăşi.

Compania şi-a propus ca în următorii ani raportul între producţia în regim lohn şi cea pentru marca proprie să ajungă la 60-40, în condiţiile în care producţia în regim lohn din România are concurenţă serioasă în ţări ce au costuri mai mici cu forţa de muncă.

"Braiconf" a încheiat 2014 cu un profit de circa 2,2 milioane lei, în creştere faţă de 2013 - 1,88 milioane lei, la o cifră de afaceri de 33,57 milioane lei (30,8 milioane lei în 2013), cu un efectiv de 895 de salariaţi (875 angajaţi în 2013 şi 943 în 2012). Acţionari importanţi ai "Braiconf" sunt "Bank Julius Baer & CO LTD" - 25,1%, "Electroargeş" SA - 17,62% şi alţi acţionari, persoane fizice sau juridice - 57,27%.

Cititi si

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările