Boschetarul care a lovit cu picioarele un alt om al străzii până l-a înecat în propriul sânge. Motivul crimei, o sticlă de spirt

Boschetarul care a
lovit cu picioarele un alt om al străzii până l-a înecat în propriul sânge.
Motivul crimei, o sticlă de spirt

Foto: arhivă Adevărul

Un om al străzii din Brăila a fost condamnat pentru omor după ce l-a lovit cu sălbăticie pe un prieten de pahar pentru simplul fapt că acesta îi reproşase că băuse tot spirtul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Brăila l-a condamnat, pe 27 aprilie, pe  Dragoş Corbeanu, un om al străzii din Brăila, la 12 ani de închisoare pentru omor, în baza unui acord de recunoaştere a faptei. Decizia instanţei nu este definitivă.

În noiembrie 2019, individul a comis o crimă care a şocat comunitatea din Brăila. Corbeanu se afla, la acel moment, într-un punct termic dezafectat din cartierul Hipodrom din Brăila alături de o altă persoană fără adăpost, cu care a consumat băuturi alcoolice.

După ce au terminat băutura, au trecut la alcool sanitar. La un moment dat, partenerul de pahar al lui Corbeanu a observat că acesta dăduse gata tot spirtul, iar atunci a început scandalul.

Bărbatul i-a reproşat că a consumat tot alcoolul sanitar şi, deşi conflictul părea că se stinsese, cearta a reizbucnit, iar Corbeanu a decis să îi închidă gura definitiv.

Anchetatorii au stabilit ulterior că individul l-a lovit cu picioarele pe omul străzii până când i-a rupt coastele, care i-au penetrat plămânii, iar victima s-a înecat în propriul sânge.

Imediat după comiterea crimei, Corbeanu s-a culcat la doar câţiva metri de corpul neînsufleţit al prietenului său. Cadavrul a fost găsit de poliţişti în urma unei sesizări la 112, iar agresorul a fost arestat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: