Bărbat tâlhărit de trei consăteni, printre care se numără şi un adolescent. Agresorii au fost arestaţi preventiv

Bărbat tâlhărit de
trei consăteni, printre care se numără şi un adolescent. Agresorii au fost
arestaţi preventiv

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 24 de ani a fost atacat la ieşirea dintr-o localitate brăileană de trei consăteni, care l-au luat la bătaie, după care i-au furat banii şi telefonul mobil.

Poliţiştii brăileni au identificat şi reţinut doi bărbaţi, cu vârsta de 19 şi 31 de ani, din satul Valea Cânepii, comuna Unirea, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

”La data de 28 septembrie, în jurul orei 3,30, cei doi bărbaţi împreună cu un minor de 16 ani l-au agresat, la ieşirea din Valea Cânepii, pe un brăilean de 24 de ani. Tâlharii i-au sustras bărbatului suma de 270 lei şi telefonul mobil”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Joi, 3 octombrie, cei doi suspecţi de tâlhărie au fost reţinuţi şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. O zi mai târziu, aceştia au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, primind mandate de arestare pentru 30 de zile.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: