Bărbat reţinut după ce a făcut avere de pe urma iubitelor. Le-a convins să se prostitueze în Austria şi Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Brăila a sedus patru femei, promiţându-le că se însoară cu ele, dar ulterior le-a convins să se prostitueze în afara ţării. A obţinut din proxenetism peste 920.000 de lei.

Un bărbat de 32 de ani, din Brăila, este acuzat de proxenetism în formă continuată după ce, între anii 2016-2020, a trimis patru tinere, cu vârste cuprinse între 30 şi 39 de ani, să se prostitueze în Germania şi Austria. 

Anchetatorii au aflat că cele patru tinere erau iubitele bărbatului. El le seducea prin metoda ”loverboy”, le promitea că se căsătoreşte cu ele, dar ulterior le trimitea să se prostitueze în afara ţării.  Individul a strâns astfel, conform estimărilor făcute de poliţişti,  cel puţin 920.000 de lei. Bărbatul a ajuns acum în custodia poliţiştilor după ce a fost prins în trafic, în judeţul Prahova.

"A fost pus în executare un mandat de aducere, bănuitul fiind prins în trafic în Prahova şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru audieri. În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bănuit, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată.  Astăzi, urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată, în vederea  emiterii mandatului de arestare preventivă", au precizat reprezentanţii IPJ Buzău.

Poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa individului,  de unde au ridicat mai multe înscrisuri, aproximativ 33.000 de euro, telefoane mobile şi alte medii de stocare. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Români arestaţi pentru proxenetism în Franţa. Cum îşi exploatau partenerele

Copile de 13 ani, vândute cu ora pentru sex. „Dacă aud reclamaţii de la clienţi, îţi tai nasul, scroafo!”

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite