Avalanşă de şoferi surprinşi în trafic fără permis. Unul dintre conducătorii auto de ocazie conducea un autovehicul neînmatriculat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Trei bărbaţi, cu vârsta între 32 şi 46 de ani, sunt cercetaţi penal după ce poliţiştii rutieri i-au oprit pentru controale de rutină în trafic, stabilind că aceştia fie nu avea permis de conducere, fie acesta fusese suspendat pentru abateri rutiere.

Pe 19 octombrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Brăila l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea o maşină pe strada Şcolilor, din municipiu.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

O zi mai târziu, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din satul Urleasca, comuna Traian, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localităţii de domiciliu. Poliţiştii au descoperit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numărul de înmatriculare al vehiculului condus de către acesta a expirat la data de 03.08.2019. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat şi fără permis.

Tot pe 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Brăila l-au depistat pe DE 584, în afara localităţii Albina, pe un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea o maşină având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Bărbatul s-a ales cun dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite