Autoturism incendiat intenţionat. Pompierii au intervenit şi la un incendiu izbucnit la două case din Brăila

Autoturism incendiat
intenţionat. Pompierii au intervenit şi la un incendiu izbucnit la două case
din Brăila

Foto: arhivă Adevărul

Pompierii au stabilit că maşina s-a făcut scrum după ce o persoană încă neidentificată i-a dat foc. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru distrugere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi. 8 decembrie, Garda de intervenţie Însurăţei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, staţionat în localitatea Zăvoaia.

”Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost acţiunea intenţionată a unei persoane neidentificată pentru a genera incendiul. Autoturismul a ars în proporţie de 100%”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru distrugere.

În aceeaşi zi, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu care se manifesta la două locuinţe situate pe strada Bobâlna din municipiul Brăila. La sosirea la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la nivelul acoperişelor celor două imobile învecinate.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică instalată la nivelul podului. Au ars aproximativ 20 de metri pătraţi de acoperiş acoperit cu tablă şi s-au degradat tavanele şi pereţii celor două locuinţe. Nu au fost înregistrate victime.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Român mort în chinuri cumplite: bătut şi incendiat în Italia. Ucigaşii săi, pedepsiţi exemplar de magistraţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările