Au uitat de simţul civic. Al doilea brăilean care se alege cu dosar penal în ultimele zile pentru însuşirea unui bun găsit

Au uitat de simţul
civic. Al doilea brăilean care se alege cu dosar penal în ultimele zile pentru
însuşirea unui bun găsit

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au avut nevoie de cinci luni pentru a identifica persoana care şi-a însuşit un telefon mobil, pe care un bărbat de 35 de ani îl pierduse în momentul în care s-a urcat în autoturismul personal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 27 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Brăila, bănuit că, la data de 8 noiembrie 2018, şi-ar fi însuşit telefonul mobil al unui brăilean de 35 de ani.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta şi-a pierdut telefonul în momentul în care s-a urcat în autoturismul personal, care era parcat pe strada Franceză din Brăila.  Bunul a fost recuperat de poliţişti şi înapoiat proprietarului”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru însuşirea bunului găsit. În urmă cu câteva zile, un alt bărbat s-a ales cu dosar penal pentru aceeaşi infracţiune după ce a găsit tot un telefon mobil pe o stradă din Brăila şi a decis să şi-l însuşească.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările