Au fost identificaţi indivizii care au spart casa unei bătrâne şi i-au furat zeci de mii de lei. Unde ascunsese femeia banii

Au fost identificaţi indivizii
care au spart casa unei bătrâne şi i-au furat zeci de mii de lei. Unde
ascunsese femeia banii

Foto: arhivă Adevărul

Trei bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 34 de ani, sunt autorii furtului comis în seara zilei de 5 mai în locuinţa unei bătrâne de 79 de ani din satul Câineni-Băi, judeţul Brăila. Hoţii au escaladat un gard şi au pătruns în imobilul femeii prin forţarea unui geam.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 mai, poliţiştii din cadrul secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei   i-au identificat pe 3 bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 34 de ani, dintre care unul din localitatea Căineni Băi şi ceilalţi din judeţul Buzău, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

”La data de 05.05.2019, în jurul orei 21,10, cei trei bărbaţi, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi prin forţarea unui geam, în locuinţa unei femei, în vârstă de 79 de ani, din satul Câineni-Băi, de unde ar fi sustras suma de 80.600 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parţial de către poliţişti”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. Banii fuseseră ascunşi de bătrână în cămara casei.

Vineri, 10 mai, bărbaţii au fost prezentaţi Judecătoriei Făurei, care a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: