Atac violent într-o piaţă din Brăila. Poliţiştii au intervenit în forţă pentru a reţine doi indivizi care pulverizaseră spray lacrimogen în incinta halei

Atac violent într-o
piaţă din Brăila. Poliţiştii au intervenit în forţă pentru a reţine doi
indivizi care pulverizaseră spray lacrimogen în incinta halei

Poliţiştii le-au întocmit  dosare penale celor doi scandalagii Foto: obiectivbr.ro

Doi tineri au provocat panică printre producătorii agricoli şi cumpărătorii care se găseau astăzi în piaţa Halelor din Brăila. Aceştia au spart geamul termopan de la intrarea în piaţă şi au pulverizat spray lacrimogen în interiorul halei, provocând o busculadă, în urma căreia unul dintre atacatori a fost rănit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brăilenii care se aflau astăzi în piaţa Halelor din Brăila au trăit momente de groază, după ce doi tineri, de 20 şi 35 de ani, au început să se manifeste violent. Aceştia au spart mai întâi geamul termopan de la intrarea în hală, apoi au început să pulverizeze spray lacrimogen în toate direcţiile.

Oamenii s-au panicat şi au început să fugă din piaţă, însă unii dintre ei au încercat să îi oprească pe atacatori şi i-au împins, iar în busculada creată unul dintre atacatori s-a prăbuşit la pământ, rănindu-se în zona feţei. Administratorul pieţei a anunţat Poliţia la numărul de urgenţă 112, iar atacatorii au fost reţinuţi pentru audieri, cu precizarea că tânărul rănit a fost mai întâi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi scandalagii s-au ales cu dosar penal pentru port de obiecte periculoase, fiind şi amendaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceştia se pare că sunt cunoştinţe mai vechi ale poliţiştilor, la sfârşitul lunii februarie ei încercând să obţină bani de la brăileni în aceeaşi zonă prin afişarea unui manechin pe post de mort, pe care voiau să îl ”înmormânteze” cu donaţii de la naivi. Şi atunci cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

citeste totul despre: