Asistentă medicală de la Terapie Intensivă, diagnosticată cu COVID-19. A fost declanşată o anchetă epidemiologică

Asistentă medicală de
la Terapie Intensivă, diagnosticată cu COVID-19. A fost declanşată o anchetă
epidemiologică

Foto: arhivă Adevărul

O asistentă medicală care lucrează la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Brăila este infectată cu noul coronavirus. Colegii săi încearcă să stabilească acum persoanele cu care a intrat în contact pentru a le izola şi testa.

Ştiri pe aceeaşi temă

O asistentă medicală de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Brăila a fost infectată cu noul coronavirus, informaţia fiind confirmată de Cătălin Boboc, prefectul judeţului Brăila.

A fost declanşată o anchetă epidemiologică în acest caz, iar asistenta medicală este în izolare la domiciliu din 12 aprilie, ca şi două cadre medicale care au intrat în contact cu aceasta.

Din cele 15 cazuri confirmate de COVID-19 în judeţul Brăila, şapte persoane au fost declarate vindecate şi externate din Spitalul de Urgenţă din Brăila.

Au mai rămas internate 7 persoane, în timp ce o asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Brăila este tratată la domiciliu.

Trei dintre persoanele diagnosticate cu COVID-19 în judeţul Brăila sunt medici. Este vorba despre un medic rezident care lucrează la Galaţi, un medic care activează la Ambulanţă şi unul care lucrează la Spitalul de Psihiatrie ”Elisabeta Doamna” din Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările