Anul acesta, Primăria Brăila prepară singură fasolea cu cârnaţi care va fi împărţită populaţiei de Ziua Naţională

Anul acesta, Primăria Brăila prepară singură fasolea cu cârnaţi care va fi împărţită populaţiei de Ziua Naţională

FOTO Florentin Coman

Primăria Brăila renunţă la colaborarea cu firmele de catering din municipiu pentru prepararea tradiţionalelor porţii de fasole cu cârnaţi de 1 Decembrie. Astfel, mâncarea va fi gătită în bucătăriile căminelor de bătrâni administrate de municipalitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Fasolea cu cârnaţi va fi făcută în acest an de Primărie, ca să închidem orice alte discuţii. O facem la căminele de bătrâni. Nu mai luăm de la «Titan» sau alţii şi am închis subiectul", a declarat cu fermitate primarul Aurel Simionescu, în cadrul unei conferinţe de presă. Edilul şef nu a intrat în detalii, astfel că motivul acestei decizii rămâne un mister.

La Brăila, Ziua Naţională va fi celebrată, ca de obicei, cu un ceremonial militar desfăşurat pe platoul din faţa Palatului Administrativ, urmat de defilarea militarilor, jandarmilor şi pompierilor, depunerea de coroane de flori la statuia Ecaterinei Teodoroiu şi un spectacol de muzică uşoară şi folclorică.

Fasolea cu cârnaţi va fi servită, începând cu ora 11.00, în câteva corturi amplasate în parcarea din dreptul liceului „Murgoci”, de la capătul bulevardului Independenţei.

Citiţi şi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: