Angajatul unei furnizor de servicii de televiziune şi internet a murit după ce a căzut în gol de la etajul opt al unui bloc

Angajatul unei furnizor
de servicii de televiziune şi internet a murit după ce a căzut în gol de la
etajul opt al unui bloc

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru autopsie Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care un tânăr de 27 de ani a murit după ce a încercat să traverseze dintr-o scară în alta a unui bloc, pe culoarul de trecere situat în iluminatorul imobilului, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe  22 noiembrie, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu  privire la faptul că un angajat al unei firme care furnizează servicii de televiziune, internet şi telefonie a fost găsit decedat în iluminatorul unui bloc din municipiu, ce face legătura între două scări, pe planşeul de la parter, unde se aruncă resturile menajere. 

”Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Brăila. Din primele verificări, polişiştii au stabilit că tânărul se afla în timpul programului de lucru şi, desfăşurând activităţi specifice la etajul 8, a încercat să traverseze dintr-o scară în alta a blocului respectiv pe culoarul de trecere situat în iluminatorul blocului, s-a dezechilibrat şi a căzut, rezultând decesul acestuia”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc accidentul încheiat tragic.

 

citeste totul despre: