Amenzi de mii de lei date de Poliţia Locală Braila unor restaurante şi pub-uri care funcţionau fără autorizaţie

Amenzi de mii de lei date de Poliţia Locală Braila unor restaurante şi pub-uri care funcţionau fără autorizaţie

Poliţia Locală Brăila a aplicat, în ultimele zile, şase amenzi substanţiale, de 1.000 şi 2.000 lei, unor unităţi din domeniul activităţilor recreative, tip restaurant sau pub, pentru lipsa autorizaţiilor sau avizelor de funcţionale. Controalele au fost demarate ca urmare a tragediei din clubul bucureştean Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 32 de tineri după izbucnirea unui incendiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru lipsa autorizaţiei de funcţionare au fost sancţionate cu câte 2.000 lei SC "Pactaronic" SRL, cu punct de lucru pe Str. Mihai Eminescu, nr. 56 - construcţia Bar Rubin şi SC "Lecker" SRL, punct de lucru pe Str. Mihai Eminescu, nr. 24.

Pentru neavizarea autorizaţiei de funcţionare au fost amendate, tot cu câte 2.000 lei, firmele SC "Crisamy Tour" SRL, cu punct de lucru pe Str. Aleea Cinematografului, nr. 5 şi SC "Sunrise" SRL, cu punct de lucru pe Str. Faţa Portului, colţ cu Str. Danubiului.

Neavizarea avizului de funcţionare le-a adus sancţiuni de câte 1.000 lei firmelor "Ballgrandfest" SRL, punct de lucru pe B-dul Independenţei, nr. 57, şi "Germano Prod" SRL, punct de lucru pe Str. Independenţei, nr. 6.

Pe lângă Poliţia Locală, mai fac verificări şi inspectorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în colaborare cu reprezentanţi ai Poliţiei Naţionale şi Jandarmeriei. Pompierii urmăresc gradul de respectare a normelor privind prevenirea şi stingerea incendiilor. Rezultatele controalelor urmează să fie date publicităţii şi de ISU Brăila.

Cititi si

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: