Ameninţat şi fugărit pe stradă de o persoană  înarmată cu un cuţit

Ameninţat şi fugărit
pe stradă de o persoană  înarmată cu un
cuţit

Agresorul a fost imobilizat de poliţişti Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au fost nevoiţi să imobilizeze un bărbat dintr-o localitate brăileană, care ameninţa trecătorii cu un cuţit, după ce consumase o cantitate apreciabilă de alcool.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 5 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Cazasu, a fost ameninţat şi fugărit de către o  persoană care avea asupra sa un cuţit.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat în incinta unui bar din localitate, pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Cazasu, bănuit de comiterea faptei. Deoarece persoana în cauză s-a manifestat violent, a fost imobilizată şi percheziţionată de poliţişti, ocazie cu care au găsit pe masa unde acesta ar fi consumat băuturi alcoolice, un obiect tăietor-înţepător, având o lungime totală de 35 de centimetri”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizati, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Bărăganul, cu privire la faptul că pe terasa unui café-bar din localitate se afla o persoană ce are asupra sa un cuţit.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe un localnic de 20 de ani, care avea asupra sa un cuţit, cu maner din plastic, a cărui lamă avea lungimea de 13 centimetri. Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase şi i-au ridicat cuţitul în cauză în vederea continuării cercetărilor. 

citeste totul despre: