Ambuteiaje la intersecţia bulevardului Independenţei cu Str. 1 Decembrie 1918

Ambuteiaje la intersecţia bulevardului Independenţei cu Str. 1 Decembrie 1918

Cât timp vor dura lucrările, circulaţia se va desfăşura cu dificultuate  FOTO Florentin Coman

Una dintre cele mai circulate intersecţii din Brăila, cea dintre bulevardul Independenţei şi Str. 1 Decembrie 1918, le va pune serios răbdarea la încercare şoferilor, în următoarele câteva zile. Circulaţia auto se va desfăşura cu mare dificultate în zonă din cauza lucrărilor executate de Compania de Utilităţi Publice "Dunărea" pentru schimbarea unor conducte de apă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Primăriei Brăila au explicat că era nevoie de înlocuirea conductelor subterane, vechi de peste 100 de ani, deoarece acestea se fisurau tot mai frecvent, necesitând lucrări de întreţinere ce implicau spargerea carosabilului. Din acest motiv, s-a luat decizia ca, în zona intersecţiei, să fie înlocuite porţiunile de conductă care traversează Str. 1 Decembrie 1918, pe ambele sensuri ale bulevardului, precum şi conducta de pe Str. 1 Decembrie 1918, care traversează bulevardul pe sensul de mers dinspre Piaţa Mare spre Centru. Lucrările la conductele subterane vor mai dura câteva zile, după care carosabilul va fi astupat şi asfaltat, pe porţiunile unde s-au săpat şanţuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: