Alegeri parlamentare 2012. Cu ceartă şi îmbulzeală, o mie de restanţieri la identitate au ajuns în faţa ghişeelor de la Evidenţa Persoanei GALERIE FOTO

Alegeri parlamentare 2012. Cu ceartă şi îmbulzeală, o mie de restanţieri la identitate au ajuns în faţa ghişeelor de la Evidenţa Persoanei GALERIE FOTO

Mulţi dintre cei prezenţi la ghişeele nu aveau actele în regulă pentru a obţine buletine. FOTO: Nicoleta Butnaru

Scandal, astăzi, în ziua alegerilor parlamentare, la Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa Informatizată a Persoanei. Cearta a început în momentul în care funcţionarii au anunţat că se închide ghişeul de primiri documente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de brăileni care aşteptau încă de dimineaţă la Evidenţa Populaţiei s-au luat la ceartă cu şefa biroului de resort, cms.şef Mirela Iolanda Cruceanu, care încerca să le explice că se închide ghişeul pentru primirea documentelor.

"Eu am venit toată săptămâna la ghişeu şi mi s-a spus că n-am pozele bune, ba că n-am certificatul de căsătorie. Acum vreau să-mi fac actele ca să votez", ne-a spus unul dintre brăileni.
O altă persoană care stătea la uşa serviciului a încercat şi ea să-şi expună problema: "Fata mea are 19 ani şi nu pot s-o învoiesc de la şcoală şi de aceea am venit acum. Vreau să-i fac buletinul", ne-a spus Cornelia Ioan, 56 de ani.
În replică, cms. şef Mirela Cruceanu, şef Birou de Evidenţă Informatizată a Persoanei a susţinut: "Nu putem să îi mulţumim pe toţi. Ieri au venit 498 de persoane, astăzi, alte aproape 500. Suntem puţini, nu facem faţă. Avem deficit de personal".- Mirela Cruceanu, şef Birou Evidenţa Informatizată a Persoanei.
La ghişeul pentru primiri documente au fost ieri două funcţionare, iar la celălalt, de eliberări, alte două persoane. Astăzi, la fiecare ghişeu a fost câte un funcţionar. După orele 12.00 a mai rămas deschis doar ghişeul de eliberări, spre disperarea oamenilor rămaşi pe dinafară.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările