Alegeri parlamentare 2012. Brăilenii votează pentru schimbare şi pentru a avea serviciu, deşi Legislativul nu poate crea locuri de muncă

Alegeri parlamentare 2012. Brăilenii votează pentru schimbare şi pentru a avea serviciu, deşi Legislativul nu poate crea locuri de muncă

Tineri şi vârstnici au spus că votează pentru schimbare. FOTO: Nicoleta Butnaru

Deşi Camera Deputaţilor şi senatul nu au atribuţii în crearea de noi locuri de muncă, toţi brăilenii susţin că doresc de la parlamentari ca aceştia să le dea locuri de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai are 21 de ani şi a votat la Secţia nr. 50 de la Liceul "Murgoci", de lângă Primărie. "Am votat fiindcă vreau schimbare şi vreau un loc de muncă", spune el.

La fel ne-a spus şi Ioana, de 32 de ani, care susţine că deşi a terminat liceul sanitar nu a reuşit până acum să îşi găsească un loc de muncă.
"Nici soţul, calificat ca lăcătuş mecanic, nu are loc de muncă. A fost nevoit să plece în străinătate ca să ne întreţină, pe mine şi pe copilul nostru de trei ani", spune Ioana.
Nici cei mai în vârstă nu au păreri net diferite. "Vreau schimbare. Vreau bine pentru această ţară. Nu se mai poate să o ducem din rău în mai rău, să ne plece copiii din ţară, iar noi, pensionarii, să murim de foame aici", ne-a declarat Virgil Popa, 67 de ani.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările